gemaakt op : 16 mei 2018

Club van Honderd-nieuwtjes

20180516_195206.jpg   20180516_195352.jpg
  Gert Striker en Gert Kleijer nemen afscheid                  Nieuwe bestuur Klaas Doornink, William Boeve en Janet Kwakkel
Vanavond hield de club haar jaarlijkse ledenvergadering. Het clubhuis was karig gevuld maar wel met positief ingestelde WZC'ers die aan de uitnodiging gehoor gaven. Voorzitter Gert Kleijer opende om 19.30 uur de vergadering. Er waren weinig schokkende dingen te melden.
De kascommissie bestaande uit Jan Olthuis en William Boeve had de financiële administratie gecontroleerd en goedgekeurd. Ze verleende decharge aan het gevoerde beleid van penningmeester Klaas Doornink. De vergadering stemde in met het financiële verslag.
Afgelopen jaar waren onder andere bierbanken en TV's in het clubhuis geschonken. Dit jaar staan er nog geen grote uitgaven gepland. Reserveren voor wensen rondom privatisering is op dit moment verstandig beleid.
Bestuursverkiezing
Na bijna 20 jaar voorzitterschap en zo'n 18 jaar beheer van het secretariaat legden respectievelijk Gert Kleijer en Gert Striker hun bestuursfunctie neer. Beide werden door penningmeester Klaas Doornink bedankt voor de fijne samenwerking en inzet voor de Club van Honderd. Als je zegt; "Club van 100, haal je geschenken maar weg van ons Sportpark Monnikenbos", dan zal er een kale bedoeling achter blijven.... Pannakooi, 't Kloosterbosje, bierbanken, supportersbanken, beamer, TV's, kantine inventaris, onderhoudsspullen, koffieautomaat, en zo kunnen we nog even doorgaan, sieren onze fraaie accommodatie. Als dank voor hun inzet kregen beide een bos bloemen en cadeaucheque overhandigd. Ook namens het bestuur van WZC ontvingen Gert Kleijer en Gert Striker een fraaie bos bloemen.
Nieuwe kandidaten voor beide functies werden unaniem gekozen en zo kan de Club van Honderd weer verder. De nieuwe voorzitter is sinds vanavond William Boeve en als secretaris werd Janet Kwakkel gekozen. Samen met penningmeester Klaas Doornink vormen ze het driekoppige bestuur van de Club van Honderd. De aanwezige leden van wensen hen allen succes.
Op de foto's het afscheidnemende duo en het nieuwe bestuur van de Club van 100.